Over Vrieswijk & BHV

Veiligheid zit in ons bloed

Mensen bewust maken van hun veiligheid. Dat is in huize Vrieswijk aan de orde van de dag. Piet Vrieswijk werkte 25 jaar lang als brandweervrijwilliger in de omgeving Bolsward. Hij leidde decennialang brandweermanschappen op en heeft jarenlange ervaring in de metaalconstructie. Met die kennis op zak richtte hij in 2005 Vrieswijk Opleidingen & Training op. Zoon Yde is, na een carrière in sales, sinds 2017 actief in het familiebedrijf als veiligheidskundige (i.o.), adviseur en instructeur.

Vanuit Vrieswijk BHV werken we met een team van instructeurs en veiligheidsdeskundigen vol enthousiasme en passie aan de veiligheid van jouw bedrijf.

We kijken verder dan jouw vraag

Bewustwording. Dat is waar het bij ons om draait. Veiligheid moet in het DNA van een bedrijf zitten. Als dit niet het geval is, dan is een veilige werkomgeving ver te zoeken.

Daarom kijken we verder dan jouw vraag en dragen oplossingen aan voor problemen die jij misschien nog niet gezien had. Samen creëren we op een toegankelijke en persoonlijke manier bewustwording binnen jouw bedrijf.

Wetgeving BHV

Wetgeving rond BHV

Ontdek waarom het vanuit de Arbowet en Europese wetgeving belangrijk is om de veiligheid van jouw bedrijf op orde te hebben. Lees hier meer