BHV Cursussen

Hier vindt u een overzicht van onze praktijkopleidingen

BHV in 1 dag

e-learning & praktijk BHV in 1 dag

Meer informatie

Herhaling BHV

In één dag weer bijgeschoold bijgeschoold

Meer informatie

Basis Ploegleider

Voor grotere BHV organisaties Ploegleider

Meer informatie

Alle opleidingen zijn praktisch ingericht. Daarnaast verzekeren wij een aangenaam leerklimaat waar de cursist zich prettig bij zal voelen. De opleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van de organisaties zoals NiBHV, NRR (Nederlandse Reanimatieraad), Oranje Kruis en het Rode Kruis.

Totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket, waarbij u als werkgever of organisatie verzekerd bent van een juiste borging en een adequaat-opgeleide & getrainde BHV organisatie.

Ons praktijkgerichte cursusaanbod, gegeven door enthousiaste – vakbekwame en gedreven instructeurs, zorgt ervoor dat onze klanten vooral graag terugkomen en met ons de samenwerking intensiveren

Bewust worden

Ons doel is om BHV interessant te maken voor de cursisten zodat ze de ogen openen, bewust worden en vanuit dat oogpunt aan de slag gaan voor een veilige werkomgeving.

Advies & Ontzorgen

Vrieswijk BHV streeft erna om haar klanten te voorzien van de laatste inzichten op het gebied van veiligheid en risico's op de werkvloer. Door het aanbieden van verschillende maatwerk opleidingen + het geven van duidelijk advies op het gebied van BHV en EHBO proberen we ondernemers te ondersteunen bij het bouwen aan een veilige werkomgeving en het opzetten van een daadkrachtige BHV-organisatie binnen hun bedrijf.

Basiscursus BHV in 1 dag

Tijdens de Basiscursus BHV in 1 dag gaan we specifiek in op de noodzakelijke punten die belangrijk zijn voor ZZP’ers en MKB

Herhalingscursus BHV

Je kennis op peil houden is belangrijk. Daarom kun je bij Vrieswijk BHV binnen een dag een Herhalingscursus BHV volgen.

Cursus Ploegleider BHV

De cursus Ploegleider BHV is gericht op de inzet van de ploegleider als leidinggevende van een BHV-ploeg.

Contact

Neem contact op voor informatie over de cursuslocaties, onze scherpe prijzen en beschikbare data