BHV Cursussen

Hier vindt u een overzicht van onze praktijkopleidingen

BHV in 1 dag

Speciaal voor MKB en ZZP'ers BHV in 1 dag

Meer informatie

Basis BHV NiBHV

Praktijkgerichte basis cursus Basis BHV NiBHV

Meer informatie

Herhaling BHV

In één dag weer bijgeschoold bijgeschoold

Meer informatie

Basis Ploegleider

Voor grotere BHV organisaties Ploegleider

Meer informatie

Code 95 - BHV

Voor beroepschauffeurs Code 95

Meer informatie

Maatwerk BHV

BHV zoals het bij u past Maatwerk BHV

Meer informatie

Praktijkgerichte cursussen bij Vrieswijk BHV

Alle opleidingen zijn praktisch ingericht. Daarnaast verzekeren wij een aangenaam leerklimaat waar de cursist zich prettig bij zal voelen. De opleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van de organisaties zoals NiBHV, NRR (Nederlandse Reanimatieraad), Oranje Kruis en het Rode Kruis.

Totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket, waarbij u als werkgever of organisatie verzekerd bent van een juiste borging en een adequaat-opgeleide & getrainde BHV organisatie.

Ons praktijkgerichte cursusaanbod, gegeven door enthousiaste – vakbekwame en gedreven instructeurs, zorgt ervoor dat onze klanten vooral graag terugkomen en met ons de samenwerking intensiveren

Bewust worden

Ons doel is om BHV interessant te maken voor de cursisten zodat ze de ogen openen, bewust worden en vanuit dat oogpunt aan de slag gaan voor een veilige werkomgeving.

Advies & Ontzorgen

Vrieswijk BHV streeft erna om haar klanten te voorzien van de laatste inzichten op het gebied van veiligheid en risico's op de werkvloer. Door het aanbieden van verschillende maatwerk opleidingen + het geven van duidelijk advies op het gebied van BHV en EHBO proberen we ondernemers te ondersteunen bij het bouwen aan een veilige werkomgeving en het opzetten van een daadkrachtige BHV-organisatie binnen hun bedrijf.

Basiscursus BHV in 1 dag

Tijdens de Basiscursus BHV in 1 dag gaan we specifiek in op de noodzakelijke punten die belangrijk zijn voor ZZP’ers en MKB

Basiscursus BHV – NiBHV

Tijdens de uitgebreide 2-daagse Basiscursus BHV – NiBHV – wordt je praktijkgericht opgeleid volgens de normen van het NiBHV.

Herhalingscursus BHV

Je kennis op peil houden is belangrijk. Daarom kun je bij Vrieswijk BHV binnen een dag een Herhalingscursus BHV volgen.

Cursus Ploegleider BHV

De cursus Ploegleider BHV is gericht op de inzet van de ploegleider als leidinggevende van een BHV-ploeg.

Cursus BHV Code 95

Vrieswijk BHV organiseert graag voor u als beroepschauffeur uw bijscholing voor de basiskwalificatie / code 95 voor het CBR.

Maatwerk oplossingen

Bedrijfshulpverlening organiseren binnen uw bedrijf is maatwerk, immers geen enkel bedrijf is hetzelfde. Vandaar dat de cursus Maatwerk BHV interessant kan zijn voor uw organisatie

In het bijzonder zijn risico’s, de werkomstandigheden, de grootte van uw bedrijf en nog talloze andere omstandigheden van invloed op hoe u uw BHV-organisatie adequaat moet vormgeven

Contact

Neem contact op voor informatie over de cursuslocaties, onze scherpe prijzen en beschikbare data